Українська хокейна ліга: ХК «Білий Барс» переміг «Маріуполь» і здобув свої перші очки

  • Українська хокейна ліга
4 листопада, в Білій Церкві відбувся перший поєдинок четвертого туру УХЛ Паріматч, в якому «Білий Барс» на своєму майданчику приймав «Маріуполь». Для обох клубів - це була перше очне протистояння в історії українського чемпіонату.

Як повідомляє прес-служба ХК "Білий Барс", вже на другій хвилині зустрічі гостям вдалася швидка контратака, яку точним кидком завершив Кобяков. Шайба, після його кидка пройшла між ніг Кучера.

Після цього, у підопічних Буценко була можливість зрівняти рахунок і навіть вийти вперед. Але, білоцерківці не змогли скористатися двома поспіль більшістями. Хокеїсти «Маріуполя» здорово зіграли в обороні, так і воротар гостей Дуве був надійний, зумівши відбити чотири потужних кидки.

В загалі, «Білий Барс» атакував і грав першим номером, а маріупольці ловили своє щастя на контратаках. На 13 і 14 хвилинах гості могли закинути ще дві шайби. Але в першому випадку, при виході два в нуль, Кучер витягнув «мертву» шайбу. А в другому, при виході три в нуль, трійка нападників «Маріуполя» забарилася і в кінцевому підсумку, воротар «Барсів» відбив шайбу.

Кінцівка першого періоду запам'яталася ще одним гольовим моментом у виконанні нападника «сталевих Чайок» Коваленко. Хокеїст викотився один в один з Кучером, але не зміг його переграти.

Другий період пройшов в рівній боротьбі, яка в основному точилася по всьому майданчику. Тому протягом 17 хвилин воротарі зрідка вступали в серйозну боротьбу. Все перевернули з ніг на голову заключні три хвилини періоду. Перед цим гості не реалізували більшість, за, що відразу були покарані господарями майданчика. Спочатку захисник «Барсів» Таран відзначився вдалим підключенням в атаку і зрівняв рахунок. А через хвилину, білоцерківці, скористалися помилкою хокеїстів «Маріуполя», провели швидку контратаку, в якій Грабовецький, з передачі Даниленко забив другий гол - 2:1.

Заключна двадцятихвилинка пройшла в атаках маріупольців. Вже на перших секундах Агєєв кидком з п'ятака міг зрівнювати рахунок, але Кучер відбив шайбу. Ще через дві хвилини і вихід Мостового на побачення з воротарем «Барса». Знову Кучер на висоті. Ще момент, і вже Ромащенко міг закинути шайбу, але і він, на жаль, не влучив по воротах з вигідної позиції.

Рахунок 2:1 на користь «Білого Барса» протримався до кінця поєдинку. І навіть заміна воротаря на шостого польового гравця не змогла допомогти гостям, як мінімум перевести гру в овертайм.

«Білий Барс» - «Маріуполь» 2:1 (0:1, 2 0, 0:0)

Голи: 0:1 - Кобяков (Костарєв), 1:56, 1:1 - Таран (Мороз), 37:32, 2:1 - Грабовецький (Даниленко - Бородай), 38:11.

Білий Барс: Кучер (Полгороднік). Грицюк - Портной, Таран (К) - Будько, Кисельов – Логач. Благий (А) - Даниленко - Бородай, Удовиченко - Ружніков - Петрошенко, Грабовецький - Мороз - Ядловський, Трошкін – Ол. Резюк - Собко.

Маріуполь: Дуве (Качула). Петрухно (А) - Сірченко, Мельников - Гуров, Цикало - Костарєв, Філімонов - Чердак - Мазур - Агєєв (А), Луговий - Коваленко - Мостовий, Кобяков - Ромащенко - Бондаренко, Дурдиєв - Дворник - Ухін.

Раніше повідомлялося, що білоцерківські спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті України з важкої атлетики.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе