У Білій Церкві ревнивий чоловік побив та пограбував знайомого своєї співмешканки

  • У Білій Церкві ревнивий чоловік побив та пограбував знайомого своєї співмешканки
У Білій Церкві поблизу гаражних приміщень зловмисник очікував свою співмешканку, яка поверталась з невідомим йому чоловіком. Спочатку через ревнощі він побив незнайомця, а потім в якості компенсації вирішив вкрасти його сумкою з коштами, документами та особистими речами.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області, затримали зухвалого грабіжника цього ж дня у місцевому готелі.

Щоб приховати сліди злочину чоловік спалив сумку потерпілого. Поліцейські вилучили її залишки в якості речового доказу.

Зловмисником виявився неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів чоловік, який вже зізнався правоохоронцям у скоєному. Наразі поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Білоцерківщини.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили йому про підозру. 

Також, після отримання висновків відповідних експертиз, зловмиснику буде повідомлено про підозру за нанесення тілесних ушкоджень потерпілому та прийнято рішення про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше повідомлялося, що білоцерківський поліцейський продовжує боротися з раком: Потрібна допомога.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе