Поліція відкрила провадження за фактом вибуху в магазині будівельних матеріалів у Білій Церкві

  • Поліція відкрила провадження за фактом вибуху в магазині будівельних матеріалів у Білій Церкві
Вчора, 4 листопада в Білій Церкві по вулиці Сквирське шосе згорів магазин будівельних матеріалів "Добробут". Під час пожежі було врятовано жінку та чоловіка, яких направили до реанімації з опіками різної ступені тяжкості. 

Як повідомляє прес-служба поліцїі Київської області, на місці події працювали слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції, вибухотехніки, пожежно-технічна лабораторія, криміналістична лабораторія поліції столичної області, спеціалісти ДСНС. 

Зазначається, що пожежа сталася через вибух:

"Місце вибуху оглянули працівники газової служби, які повідомили, що приміщення не газифіковано. Попередня причина події – згущення випарів лако-фарбових виробів, які знаходились у складському приміщенні магазину." - зазначають у поліції.

Правоохоронці вилучили з місця події пожежне сміття та інші речові докази. В рамках досудового розслідування призначено низку відповідних експертиз. 

Наразі поліція встановлює всі обставини та причини події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що одне з найаварійніших перехресть Білої Церкви знову чекає реконструкція. (Відео)


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе