Камери автофіксації почали фіксувати порушення «євробляхерами»

  • Камери на дорогах стали "ловити" "євробляхерів" та іноземців
Система автофіксації порушень правил дорожнього роуху, яка запрацювала з 1 червня, почала реєструвати порушення, вчинені власниками автомобілів з іноземною реєстрацією. Тобто "євробляхери" та іноземці нестимуть відповідальність за перевищення швидкості та порушення інших правил дорожнього руху.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

На в'їзді авто в Україну прикордонники тепер вносять у базу даних номер машини, ПІБ і паспортні дані того, хто був за кермом. Якщо водій на цій машині перевищить швидкість, система автоматично знайде його дані. Прикордонники під час виїзду авто з України пропонують заплатити штраф. Якщо водій-іноземець відмовляється платити штраф, йому забороняють в'їзд в Україну. 

А якщо власник авто с іноземними номерами – громадянин України, і він відмовиться платити штраф, то документи будуть направляти в Державну виконавчу службу – для стягнення через арешт майна або банківських рахунків.

Читайте також: Зловмисник, який зірвав прапор біля пам’ятника Небесної Сотні, спалив його - Поліція.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе