Білоцерківські патрульні розшукали 12-річну дівчину, яка втікла з дому

Патрульні розшукали дівчинку-підлітка та повернули родині.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви, випадок стався вчора ввечері, коли близько 21:00, до поліції зателефонувала стурбована жінка, яка повідомила, що її 12-річну доньку викрали та кудись везуть. Також жінка дала номер мобільного телефону дівчинки.

Дівчина по телефону розповіла патрульним, що їде в автобусі у Київ, а останній населений пункт, який проїжджали був Біла Церква. Також, вдалось дізнатись номер телефону водія. 

Згодом поліцейські помітили мікроавтобус марки "Mercedes-Benz", який їхав за напрямком Умань — Київ, в смт Глеваха. Зупинивши його, інспектори виявили дівчинку, яку розшукували, живою та без ушкоджень.

Під час спілкування з водієм патрульні встановили, що вона самостійно прийшла на зупинку у місті Умань та, розрахувавшись за проїзд, сіла до мікроавтобуса.

Поліцейські повідомили її маму про місцеперебування дівчинки та доставили її до найближчого відділку поліції. Саме туди приїде мама, щоб забрати свою дитину.

"Батьки, будьте пильними та не допускайте подібних ситуацій, адже подібний щасливий кінець трапляється не завжди!" - зазначають у поліції. 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе