У Білій Церкві жінка здала копам сина-наркомана

  • У Білій Церкві жінка здала копам сина-наркомана
Мешканка Білої Церкви визвала поліцейських через насильство у сім'ї та погрози сина

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області. 

До поліції зателефонувала схвильована жінка. Вона просила про допомогу, адже стала жертвою насильства в сім’ї. На місце події прибув спеціалізований наряд Білоцерківського відділу поліції з реагування на прояви домашнього насильства.

Як встановили, правоохоронці, того дня 35-річний син прийшов до квартири матері та почав її ображати. Також, поліцейські з’ясували, що чоловік зберігає вдома наркотичні речовини. Слідчо-оперативна група вилучила в одній з кімнат квартири три згортки з амфетаміном. Їх направлено на проведення відповідних експертиз.

За незаконне зберігання наркотиків правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.  Також, поліцейські направили до суду адміністративні матеріали щодо вчинення насильства в сім’ї для прийняття рішення.

З кривдником провели профілактичну бесіду та склали відносно нього адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше повідомлялося, що Білоцерківські патрульні розшукали 12-річну дівчину, яка втікла з дому.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе