Подовжені канікули чи дистанційка: Міносвіти дало рекомендації щодо навчання під час локдауну

  • Міносвіти дало рекомендації щодо навчання під час локдауну
Під час локдауну, який триватиме від 8 до 24 січня, учням буде заборонено ходити до школи. 

Зокрема, міністерство освіти пропонує школам на вибір або організувати дистанційне навчання під час локдауну, або ж подовжити зимові канікули на завершення жорсткого карантину.

Відповідний лист міністерство розіслало керівникам профільних департаментів у регіони. За їхніми словами, закон про освіту дозволяє зробити довшими канікули.

Натомість ті навчальні заклади, що вирішать повернутися до навчального процесу, як було заплановано 11 січня, просять організувати належне дистанційне навчання. 

Нагадаємо, що під час локдауну, який триватиме від 8 до 24 січня, учням заборонено ходити до школи. Працюватимуть лише дитячі садки.

Крім того, в період локдауну (з 8 по 24 січня) буде заборонена робота кафе і ресторанів, барів, крім доставки на виніс; магазинів непродовольчих товарів; кінотеатрів та театрів; фітнес-клубів; ТРЦ. За винятком, коли у ТРЦ дозволяється торгівля лише продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією.

Нагадаємо, що в Білій Церкві змінили дати зимових канікул (Документ).


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе