У Білій Церкві батьки скаржаться на дистанційне навчання у школах

Майже 2 місяця учні 5-11 класів білоцерківських шкіл навчаються дистанційно. Після новорічних свят та канікул, з 8 січня запроваджуються додаткові карантинні обмежання, у зв’язку з якими працюватимуть лише дитячі садочки та спеціальні заклади освіти: Білоцерківська школа №19 та інклюзивно-ресурсні центри №1 і №2. Отже, учні 5-11 класів знову будуть вимушені навчатися дистанційно, вдома. 

Батьки 5 – 11 класів жаліються на процес організації навчання їх дітей у місті. Вони зазначають, що на території Білоцерківського району школи працюють і діти можуть навчатися у школах.

Крім, того, батьки школярів зазначають, що через дистанційне навчання у дітей псується зір та вони не одразу розуміють шкільний матеріал. 

«Нашим дітям потрібно ходити в школу! 5-11 класи навчаються дистанційно, хоча в інших містах відвідують школу нормально. Складна програма, нові предмети, діти не справляються (вчителі безумовно підготувалися, при всій повазі), але 1-4 класи у нас вчаться, в садки теж малюки ходять. Виходять подвійні стандарти,» - зазначає Світлана Кулініч.

«Обухів, Бровари, Київ точно діти вчаться офлайн. Наші діти псують зір і не розуміють програму, бо не всі вчителі постійно виходять на онлайн.» - скаржиться Оля Головко.

«Діти втомилися від цілодобового сидіння за уроками, вони не сприймають інформацію. Деякі вчителі жодного разу не провели онлайн уроку, а вимагають як з кандидатів наук» - пише Тетяна Булавенко.


Обурені батьки, за прикладом керівників білоцерківських гуртків та секцій, готові виходити на мітинг під міську раду:



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе