На Білоцерківщині ВАЗ злетів у кювет: 36-річний водій загинув

Минулої доби на дорогах Білоцерківщини внаслідок ДТП загинула одна людина, ще 2=дві отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини. 

Одна з автопригод сталася в Білоцерківському районі. Так, на трасі «Київ-Одеса» поблизу села Іванівка 36-річний водій авто «ВАЗ» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де зіткнувся  електроопорою. Керманич загинув на місці події, а його пасажирку з травмами доставлено до лікарні.

У Білій Церкві на нерегульованому перехресті водій автівки «Citroen» не надав перевагу в русі та зіткнувся з місцевим жителем, який їхав на велосипеді у зустрічному напрямку. Велосипедиста з численними переломами доправлено до медичного закладу.

За всіма фактами ДТП, де постраждали люди поліцейські відкрили кримінальні провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що вчора, 24 січня в Білій Церкві на перехресті бульвару Олександрійського та вул. Героїв Небесної Сотні сталася ДТП за участі автомобілів Toyota Camry та Ford Kuga. (ФОТО)

Читайте також: Де в Білій Церкві та районі запланували відключення світла? Графік на тиждень.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе