Члени Білоцерківської ОЗГ, яку «кришувала» поліція постануть перед судом

У Васильківському міськрайонному суді судитимуть членів Білоцерківської злочинної організації, які займалися розбійними нападами та тиском на бізнес шляхом вимагання, залякування та побиття людей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратура Київщини. 

За даними слідства, очолював організовану злочинну групу відомий у Білоцерківському районі 31-річний «кримінальний авторитет». До складу угруповання, на рахунку якого 13 епізодів злочинної діяльності, окрім організатора входило ще 15 осіб, серед яких і один з керівників Білоцерківської поліції, який виконував роль пособника у вимаганнях.

Злочинний альянс складався з 5 організованих груп з стійкою ієрархічною структурою та чітким розподілом ролей.

Згідно розробленого плану, озброєні члени угруповання вчиняли розбійні напади, відбирали автомобілі та вимагали грошові кошти у мешканців Білоцерківського району, застосовуючи психологічний та фізичний вплив на потерпілих та членів їх сімей.

Усе отримане від злочинної діяльності зловмисники передавали своєму лідеру, в якості так званого «общаку». Він в свою чергу здійснював подальший розподіл коштів для утримання цієї організації та оплати за виконану «роботу».

Судитимуть злочинців у Васильківському міськрайонному суді.

Читайте також: На Білоцерківщині у чоловіка вилучили гранатомети та наркозілля.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе