Моторошне вбивство: на Білоцерківщині чоловік вбив і розчленував матір чотирьох дітей

На Білоцерківщині через гроші сталося моторошне вбивство багатодітної жінки. Сиротами залишилися четверо дітей. 

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, під час сварки у гаражі 48-річний чоловік вбив свою співмешканку.

"Жінка  впала на гострий металевий виступ і втратила свідомість. У подальшому зловмисник кілька раз повертався до померлої для того, щоб розчленувати тіло: голову та кінцівки спалив, а тіло – втопив у водоймі." - йдеться у повідомленні. 

Про зникнення 35-річної жительки села Розкішна, до поліції повідомила місцева мешканка. 

Правоохоронці  провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що зникла жінка – мертва. Також встановили, що до її смерті причетний співмешканець. 

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили низку речових доказів, направили їх для проведення відповідних експертиз.

48-річного зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманий у скоєному зізнався, надав правдиві покази. 

Як з’ясувалось, жінку він вбив через те, що вона вимагала від нього постійно гроші. У загиблої залишилось сиротами четверо дітей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув’язнення  на строк від семи до п'ятнадцяти років. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Запобіжний захід обере суд.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе