Фільм про українського музиканта, який грав під час Революції Гідності, вийшов онлайн

  • вийшов онлайн
Документальна стрічка режисерки Єлизавети Сміт «Цимбаліст Петро» про молодого музиканта-віртуоза Петра Сказківа з карпатського селища Ворохта, який взимку 2013-го приїжджає до Києва на Революцію Гідності грати на барикадах, вийшов онлайн.

Про вихід стрічки "Цимбаліст Петро" онлайн повідомляє Держкіно.

Взимку 2013-го року талановитий цимбаліст Петро Сказків приїжджає з Карпат до Києва на Революцію Гідності – грати на барикадах й спілкуватися з демонстрантами. Зіткнення із силовиками стають дедалі жорсткішими й Петру доводиться замінити цимбали на шолом та бронежилет. Повернувшись додому, він усвідомлює, що не може сидіти склавши руки та їде грати свою музику для людей у щойно звільнених від окупації містах.

Петро потрапив у наш об’єктив на Майдані, а героєм нашого фільму його зробили ті зміни, які з ним відбувалися. -  режисерка Єлизавета Сміт 

Робота над картиною проходила у Ворохті, Тернополі, Слов’янську, Краматорську та в Києві, під час Євромайдану. Сценарій до фільму написали Єлизавета Сміт та Максим Наконечний, композитор – Петро Сказків, продюсери – Олена Яковицька та Максим Наконечний (кінокомпанія TABOR Production). 


Читайте також: Втягнула 13 дітей до смертельної гри: У столиці затримали адміністраторку "групи смерті".

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе