Київська область може перейти у "помаранчеву зону" карантину

Київська область найближчим часом може перейти до "помаранчевої зони" адаптивного карантину. Причина - перевищення норми за виявленими випадками COVID.

Про це свідчать дані на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з даними МОЗ, 24 лютого коефіцієнт виявлення нових випадків склав 23,4% при нормі не більше 20%. Відзначимо, "помаранчева зона" вводиться при перевищенні одного з п'яти показників. Якщо протягом трьох днів будуть перевищені два показника, з'являться підстави для введення обмежень "червоної зони".

Станом на ранок 25 лютого COVID-19 підтвердили у 42-х жителів Білої Церкви та 43-х мешканців району - м. Узин – 5, с. Михайлівка – 2, с. Тарасівка – 1, смт. Рокитне – 22 (з них 5 дітей), с. Житні Гори – 1 (дитина), с. Колесникове – 1, с. Насташка – 1 (дитина), с. Ольшаниця – 1, с. Острів – 2, с. Савинці – 2, с. Синява – 2, м. Сквира – 1, с. Пищики – 2). 

В Білоцерківських міських лікарнях №1 та №3, Білоцерківській районній лікарні знаходиться 216 хворих, з них 124 білоцерківця.  За добу до відділень лікарень поступило 34 хворих. Одужало 16 людей. 

На кисневій підтримці перебуває 132 людини. До апарату ШВЛ підключений один хворий. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 318 хворих. Під наглядом сімейних лікарів – 642 контактні особи.
 
На жаль, за добу у місті померли три людини, яка хворіли на COVID-19.

Раніше повідомлялося, що Київщина отримала понад 16 тисяч вакцин від COVID-19.






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе