Реформа освіти: Школи та дитячі садочки Білої Церкви отримали ліцензію на освітню діяльність

  • Які школи та дитячі садочки Білої Церкви отримали ліцензію на освітню діяльність
В рамках впровадження трирівневої шкільної освіти, Київська ОДА схвалила освітні ліцензії для шкіл та дитячих садочків Київщини. Загалом ліцензії одержали 23 громади Білоцерківського, Фастівського та Обухівського районів. 

Про це йдеться в розпорядженнях очільника Київщини Василя Володіна. 

Так, в Білоцерківській ОТГ вихованням дітей займатимуться 36 дитсадків (9 875 дітей), а у 27 школах зможуть навчатися понад 26 тисяч школярів. Загалом у закладах навчається від 90 до 640 дітей. Найбільша кількість дитсадків з обсягом на 320 дітей. 

Також КОДА погодила ліцензії для 27 навчальних закладів, в яких зможе навчатися до 26 210 дітей. З них Білій Церкві п’ять закладів надаватимуть профільну та базову освіту: гімназія № 2, ліцей "Білоцерківський колегіум", Білоцерківський НВО "Ліцей-Мала академія наук", школи з інституційною формою навчання № 1 та №2. 

НВК "Казка" видали дві ліцензії на початкову та дошкільну освіти, а ось школам №, 4, 11 та 19 – початкову та базову. Школа №23 одержала ліцензію лише на початкову освіту з обсягом на 240 осіб. Чотири ліцензії має, враховуючи і дошкілля, лише НВК №13. Решта шкіл у місті охопить дітей трирівневою освітою. 

Раніше повідомлялося, що 
через різке зростання хворих на коронавірус у Білій Церкві посилюють карантин: учні 5-11 класів перейдуть на дистанційне навчання.​​​



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе