Боротьба триває: хто буде переможцем Першої ліги

  • Боротьба триває: хто буде переможцем Першої ліги
На перемогу в другому за престижністю футбольному дивізіоні України претендують одразу чотири клуби. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як аналітики оцінюють шанси кожної з команд фінішувати на першій сходинці у сезоні 2020/2021 років.

У розпалі розіграш Першої ліги, який, як і торік, дарує уболівальникам футболу інтригу у групі лідерів турнірної таблиці. На цю мить, за 12 турів до фінішу, одразу чотири колективи претендують на виграш змагань: це одеський «Чорноморець, рівненський «Верес», харківський «Металіст 1925» і волочиський «Агробізнес», який нещодавно вибив «Шахтар» з Кубка України. 

За оцінкою фахівців, «Чорноморець» і «Верес» – головні претенденти на перемогу: шанси «Моряків» оцінюють на рівні 41,5%, а «Червоно-чорних» – на рівні 39%. 

Також висока ймовірність стати чемпіоном Першої ліги у «Металіста 1925» (25%) і «Агробізнесу (22,2%). Непогані шанси отримати пряму путівку в УПЛ у луцької «Волині (15%). 

У наступному турі відбудеться один з вирішальних поєдинків у боротьбі за пальму першості – «Верес» у рідних стінах прийматиме «Чорноморець». Наразі клуби є сусідами у турнірній таблиці. 

Нагадаємо, що формат цьогорічного розіграшу ПФЛ передбачає проведення 30 турів. Базова дата заключних матчів – 12 червня. 

У кожної з команд Першої ліги є прекрасна мотивація, позаяк торік УАФ вирішила до 16 збільшити кількість команд-учасниць української Прем’єр-ліги, тому за підсумками поточного сезону путівку в елітний дивізіон нашого футболу отримають одразу три клуби. 

Читайте також: "Велике будівництво": У Білій Церкві реконструюють стадіон при школі-інтернаті.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе