У Білій Церкві посеред вулиці чоловік напав на 14-річну дівчинку і почав душити

У Білій Церкві на одній із вулиць міста поліцейські Державної служби охорони з перехожими затримали чоловіка, який 
повалив дівчину посеред вулиці та зненацька почав її душити.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини. 

Поліцейські, які прибули на місце, встановили особу нападника, ним виявився 58-річний чоловік. Чоловік виявився напідпитку - вміст алкоголю в крові показав - 1,37 проміле. Лиходій не зміг пояснити поліцейським свою спонтанну агресію на випадкову перехожу. Потерпілою  виявилась 14-річна дівчинка. Вона стверджувала, що чула як чоловік сварився зі своєю супутницею коли проходила повз них.

Під час досудового розслідування психіатрична експертиза визнала чоловіка осудним та психічно здоровим. З дівчинкою все гаразд, медики її оглянули та відпустили додому.

Зловмисника затримали згідно ст.298-2 Кримінального процесуального кодексу  України. Поліцейські за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе