Netflix анонсував серіал, спродюсований принцом Гаррі і Меган Маркл

  • спродюсований принцом Гаррі і Меган Маркл
Відеосервіс Netflix анонсував документальний серіал від громадської організації Archewell, заснованої принцом Гаррі і його дружиною Меган Маркл, повідомляється на сайті сервісу.

Документальний проект "Серце непереможених" (Heart of Invictus) розповість про учасників спортивного заходу "Ігри непереможених" (Invictus Games), який має відбутися в Гаазі у 2022 році. У центрі сюжету - життя спортсменів-інвалідів, які є колишніми і діючими військовими. Ці ігри були засновані принцом у 2014 році.

Виробництвом шоу займається креативний відділ громадської організації Archewell у партнерстві з відеосервісом Netflix. Над серіалом також працюють режисер Орландо фон Айзіндель з продюсером Джоанною Натасегара.

Про співпрацю принца Гаррі і Меган Маркл з платформою Netflix стало відомо у вересні 2020 року. Крім Netflix, вони вели переговори з Disney, Apple і NBCUniversal. 

Читайте також: Під час локдауну театр ім. П. К. Саксаганського безкоштовно покаже вистави онлайн.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе