"Я вірю у свою армію": в соцмережах запустили патріотичний флешмоб

  • "Я вірю у свою армію": в соцмережах запустили патріотичний флешмоб
Журналістка Яніна Соколова запустила в соцмережах флешмоб на підтримку українських військових. Користувачі мають розмістити хештег #явірювсвоюармію і написати приємні слова нашим воїнам.

Про це Яніна Соколова написала на своїй сторінці у фейсбук.

Вона підкреслила, що бійці на фронту дуже потребують моральної підтримки. За кілька годин після публікації посту, до флешмобу долучилися десятки українців.

Яніна Соколова написала, що 21 квітня отримала лист від жінки зі Львова, в якої вся родина – військові. За словами журналістки, львів'янка попросила лише морально підтримати наших воїнів, яким зараз це дуже потрібно.

"Отже, давайте зафігачимо флешмоб #явірювсвоюармію. Розмістіть на своїх сторінках цей хештег і пару слів підтримки нашим у російсько-українській війні,"– повідомила телеведуча.

Вона додала, що українські військові на фронті читають все. Відтак слова підтримки від українців додадуть їм снаги і сил.

 

Користувачі активно долучаються до флешмобу Яніни Соколової. Вони публікують фото й відео, додають слова підтримки та діляться своїми історіями, пов'язаними з війною на Сході України.

Читайте також: На Білоцерківщині розпочалися навчання бійців територіальної оборони.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе