На дорогах Київщини цьогоріч планують прокласти 60 км асфальту

  • На дорогах Київщини цьогоріч планують прокласти 60 км асфальту
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цьогоріч на дорогах Київщини планують прокласти 60 км нового асфальтного покриття.

Про це сьогодні повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Наразі на всіх об'єктах, за якими заключені договори з підрядниками, розпочаті та тривають ремонтні роботи. Загалом цьогоріч плануємо охопити в області 47 об'єктів дорожньої інфраструктури. На це в нас передбачено 1,2 млрд грн. Завдяки цьому покращимо умови проїзду в наших громадах і сільській місцевості», – пояснив Василь Володін.

Зокрема, мова йде про 41 проєкт із капітального ремонту, чотири об'єкти з поточного середнього ремонту та ще по одному з реконструкції та нового будівництва.

«На трьох об'єктах  будівельні роботи вже встигли повністю завершити. Йдеться про поточний середній ремонт дороги Глибоке – Городище – /Н-08/, а також капітальні ремонти по вул. Піщана та вул. Шевченка в с. Трушки Білоцерківського району», – додав Василь Володін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що що на Білоцерківщині за 15 млн грн відремонтують ще один міст.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе