Коронавірус у Білій Церкві та районі: статистика на 28 травня


На Білоцерківщині за останню добу зафіксували 38 випадків захворювання на коронавірус.

Станом на ранок 28 травня COVID-19 підтвердили у 9-х жителів Білої Церкви (з них -1 дитинф) та 29-х мешканців району - м. Узин – 5 (з них 1 дитина), с. Розаліївка – 1, с. Томилівка – 1, с. Фурси – 2 (з них 1 дитина), с. Ксаверівка – 1, смт. Володарка – 2, с. Мармуліївка – 1, м. Сквира – 3, с. Пустоварівка – 3, смт. Ставище – 1, м. Тараща – 4, с. Велика Березянка – 1, м. Тетів – 3, с. Кашперівка – 1.

Про це повідомляє пресслужба Київської ОДА. 

В Білоцерківських міських лікарнях №1 та №3, Білоцерківській районній лікарні знаходиться 172 хворих, з них  80 білоцерківців.  За добу до відділень лікарень поступили 12 хворих. Одужали 18 – людей. 

На кисневій підтримці перебуває 85 людей. До апарату ШВЛ підключений один хворий.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходиться 96 хворих. Під наглядом сімейних лікарів – 117 контактних осіб.

Крім того, за минулу добу у місті зафіксовано один летальний випадок, пов’язаний з коронавірусом.

Зазначимо, що з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 в Україні вже зробили 1 116 006 щеплень (станом на 28 травня). 

За минулу добу було щеплено 16 293 українці. Наразі вакцинують медиків, працівників закладів охорони здоров’я, учасників Операції об'єднаних сил на Сході України, соціальних працівників, а також людей віком понад 65 років. Крім того, триває імунізація маломобільних груп та освітян, які залучені у підготовку до ЗНО, розпочали щеплення в ДСНС та Державній прикордонній службі України. 


Читайте також: У Білій Церкві продадуть з аукціону готель «Рось» та поліклініку профоглядів.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе