У Білій Церкві п’яний водій потрапив в ДТП та намагався втекти від поліції — відео

  • У Білій Церкві п’яний водій потрапив в ДТП та намагавсь втекти від поліції — відео
У Білій Церкві п'яний водій, скоївши ДТП та залишивши місце автопригоди, намагався втекти від патрульних.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви. 

Подія сталася вчора, близько 22:00 години ночі, коли на планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що на Соборній площі водій автомобіля марки "Lada" здійснив зіткнення з автомобілем "Renault" та втік з місця події.

"Очевидець направився на власному авто за водієм та повідомив на 102, куди рухається порушник. Патрульні швидко рушили за вказаною адресою та розпочали переслідування керманича. На вулиці Івана Кожедуба охоронці порядку зупинили розшукуване авто та затримали водія. Під час спілкування з громадянином, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проте, пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився." - повідомили уполіції. 

На водія-порушника патрульні склали адміністративні матеріали за: ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до пошкодження ТЗ), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового затримання ТЗ. 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе