Рідні шукають уже третій місяць: у Білій Церкві за загадкових обставин зник 21-річний військовий (Фото)

  • у Білій Церкві за загадкових обставин зник 21-річний військовий
  • у Білій Церкві за загадкових обставин зник 21-річний військовий
  • у Білій Церкві за загадкових обставин зник 21-річний військовий
  • у Білій Церкві за загадкових обставин зник 21-річний військовий
  • у Білій Церкві за загадкових обставин зник 21-річний військовий
Пів року тому Віталій повернувся зі Сходу.

У Білій Церкві зник 21-річний військовий, учасник бойових дій Віталій Кондратьєв. Рідні шукають хлопця вже третій місяць. 

Останній раз Віталія бачили 6 березня 2021 року у Білій Церкві, де розташована його військова частина.

Як повідомляє ТСН.ua, про це розказала мати хлопця Олена. 

"Віталій зник за загадкових обставин у місті Біла Церква 6 березня 2021 року, його нібито виселили з військового гуртожитку, і він з усіма речами попрямував у невідомому напрямку. Згодом його комбат мені сказав, що там у гуртожитку був якийсь конфлікт, було вибито двері, розбитий унітаз, але подробиці не розголошували, а щоб зам'яти це все діло, Віталія нібито попросили написати заяву на виселення за власним бажанням. Але про це я дізналася не так давно", - розповіла жінка.

Куди далі пішов її син, вона не знає. Ще мати розказала, що напередодні зникнення син помирився зі своєю дівчиною і перебував у піднесеному настрої.

Того ж дня, 6 березня, Віталій Кондратьєв заходив у соцмережі. Далі слід хлопця обірвався… 

Не зважаючи на звернення до поліції та військової прокуратури, за словами матері, Віталія відтоді ніхто особливо не шукає.

Фастівська поліція (Віталій - мешканець міста Фастів, Київської області - ред.) кримінальну справу одразу після зникнення не відкрила, натомість переслала заяву матері у військову частину Віталія.

Олена розповіла, що 3 червня написала повторну заяву у Фастівську поліцію, її зареєстрували, але поспілкуватися зі слідчим матері поки що так і не вдалося. 

"Віталій свій обов’язок щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України виконав у повному обсязі та продовжував це робити до свого зникнення. Він восени повернувся зі Сходу, де пів року ніс службу, потім до березня перебував у військовій частині у Білій Церкві", - каже мати.
 

У Фастівській поліції повідомляють, що заяву матері вони зареєстрували.

"Заява зареєстрована, ми вивчаємо деталі, а чи відкрите провадження, сказати не можемо, таку інформацію ми не розголошуємо", - пояснили у поліції Фастова.

Жінка дуже сподівається знайти сина живим і просить усіх, кому щось про нього відомо, звертатися за телефонами: 068 777 0112 або 102. 

Читайте також: У Білій Церкві найближчими вихідними запрацює центр масової вакцинації від COVID-19.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе