Російська роздрібна мережа Mere відкриває магазин в Білій Церкві


Російська роздрібна мережа Mere планує відкрити свій магазину в Білій Церкві та ще 39 точок в усіх областях України.

Про це пише галузеве видання Retailers.

Згідно з повідомленням, мережа Mere, яка є проєктом власників російської мережі дискаунтерів "Светофор", у червні планує відкрити магазин у Білій Церкві. На будівлі по бульвару Михайла Грушевського нещодавно з'явилася вивіска мережі. 


Крім того, з 14 червня мережа планує відкрити сорок магазинів в інших містах України. Зокрема, у найближчих планах -  чотири магазини у Дніпропетровській області і один магазин в Чернівцях.

У виданні нагадали, що виходом мережі Mere на український ринок займається компанія "Альянстрейдсервіс", зареєстрована у 2019 році. Бенефіціаром компанії вказано ТОВ "НСКТрейд", зареєстроване у Мінську. Кінцевим бенефіціаром компанії вказаний засновник російської мережі дискаунтерів "Светофор" Сергій Шнайдер.

За інформацією Retailers, мережа "Светофор" уже декілька років розвивається за межами Росії під брендом Mere. Магазини мережі працюють в Німеччині, а також відкриваються у Латвії, Литві, Естонії, Польщі та Сербії. 

Читайте також: На Білоцерківщині стартує риболовний сезон.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе