Білоцерківська міська лікарня №3 отримала гуманітарну допомогу з Німеччини

Білоцерківська міська лікарня №3 отримала меблі, медичне обладнання, спеціальне харчування для важкохворих від німецької благодійної організації «Хоф Шлютер». 

Про це у Facebook повідомив Микола Дашкевич, голова організації «Діти очима Чорнобиля». 

"Черговий вантаж з гуманітарною допомогою від організації "Хоф Шлютер"кер. Андре Новотні надійшов до міста Біла Церква. Отримувачем цього  вантажу стала лікарня номер 3 (базова по боротьбі  з  короновірусом). Функціональні ліжка, стільці, масажні кушетки, медичні засоби  та обладнання, спеціальне харчування для важкохворих, туалетні стільці, ролятори, інвалідні візки та інше значно зміцнять матеріальну базу цього закладу, який постійно знаходиться в полі зору місцевої влади! Дякую всім причетним!" - написав Микола Дашкевич. 

Нагадаємо, що благодійна організація «Хоф Шлютер», засновником та очільником якої є Петер Новотни, вже більше 20 років надає допомогу Білій Церкві. Завдяки цій допомозі було проведено ремонти та встановлено сучасне обладнання в ряді відділень міських лікарень, оновлені меблі та інвентар.  

Читайте також: Комп'ютерні курси для дітей: де в Білій Церкві навчають IТ-геніїв.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе