На Білоцерківщині жінка втекла з дому через домашнього тирана

Жінка не поверталася додому, де залишилися двоє малолітніх дітей, тому що боялася чоловіка, який зловживає спиртними напоями та систематично вчиняє відносно неї домашнє насильство.

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, 13 липня  до поліції надійшло повідомлення  про зникнення  13-ти та 10-річного  братів в селі Великі Єрчики, що на Сквирщині. Орієнтування з прикметами хлопців розіслали всім пішим та мобільним нарядам поліції та надали у засоби масової інформації.

Поліцейські встановили, що хлопці вирушили на пошуки матері, яка теж втекла з дому. Правоохоронці опитали родичів, друзів зниклої жінки, встановили коло її спілкування.

Патрульні розшукали матір та дітей у одному з сіл району. Як розповіла жінка, домівку вона залишила домівку через непорозуміння із чоловіком, а діти пішли її шукати.

Жінка не поверталася додому, тому що боялася чоловіка, який зловживає спиртними напоями та систематично вчиняє відносно неї домашнє насильство.

Правоохоронці склали відносно дебошира протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч.2 КУпАП та скерували його до суду для прийняття рішення. 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе