У Білій Церкві п'яний водій Lincoln намагався відкупитися від патрульних

  • У Білій Церкві п'яний водій Lincoln намагався відкупитися від патрульних
  • У Білій Церкві п'яний водій Lincoln намагався відкупитися від патрульних
Завдяки зверненню до поліції небайдужих білоцерківців, патрульні відсторонили від керування нетверезого водія.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви, інцидент стався сьогодні, близько 10:00 на вулиці Василя Стуса, де двоє чоловіків, неадекватно себе поводили, розпивали алкоголь та сперечалися, з приводу того, хто з них сяде за кермо автомобіля марки Lincoln.

Коли патрульні приїхали на місцем виклику, виявили автомобіль Lincoln, який рухався вулицею. 

"Інспектори подали водію сигнал про зупинку. Під час спілкування з керманичем, у нього були помітні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат драгеру показав 0,34 проміле алкоголю. Окрім того, на задньому кріслі транспортного засобу сидів власник легковика та вживав алкогольні напої. Він і передав керування своєму нетверезому товаришу." - повідомили у поліції.

Для того, щоб уникнути відповідальності, 34-річний чоловік пропонував патрульним скинути на банківську картку більше 5000 гривень.

"На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за свої дії, чоловік не реагував. На місце події викликали слідчих.
На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП, а також на власника авто за ч. 1 ст. 130 (Передача керування ТЗ особі, яка перебуває в стані сп'яніння) КУпАП." - додали у поліції.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе