У Білій Церкві тренери з баскетболу із США проведуть майстер-клас для дітей

7 серпня у Білій Церкві відбудеться майстер-клас із баскетболу для юнаків та дівчат віком від 11 до 18 років від досвідчених тренерів із США та України.

Як повідомляє Президент ГО "Білоцерківська Федерація Баскетболу" Дмитро Пелехатий, заняття проходитиме з 10:00 по 13:00 в ДЮСШ 1 за адресою вул. Героїв Небесної Сотні, 46.

Тренування проводитимуть: 

- Даррелл Патілло/Darrell Patillo - випускник Бейлорского університету, більше десяти років працював у тренерському колективі цього університету, а також десять років викладав баскетбол в середній школі. 

Даррелл живе і працює в місті Даллас/Форт-Уерт в Техасі. Протягом кар'єри Даррелл зіграв важливу роль в залученні міжнародних гравців і допоміг залучити багатьох іноземних гравців в Сполучені Штати на стипендії по баскетболу, включаючи Рубена Гарсеса (професійний баскетболіст з Панами), який грав в НБА в командах Фенікс Санс і Голден Стейт Уоріорс.

- Ендрю Хаммонд/Andrew Hammond - заступник директора Sports Reach з 2015 року.  Ендрю працював в FCA з 2006 по 2014 рік і пройшов сертифікацію з навчання тренерів. Він працював тренером по індивідуальній підготовці у чоловічій баскетбольній команді Університету Західного Кентуккі з 2013 року. Ендрю також працює в професійних бейсбольних командах. Керував спортивними командами, таборами, клініками і тренує тренерів з різних видів спорту в США, Україні, Азербайджані, Белізі, Китаї, Гондурасі і на Кубі. Сестра Ендрю Сара Хаммонд була першою представницею Макдональдса з Кентуккі, грала в Університеті Луїсвілля, грала в жіночому фіналі чотирьох NCAA, професійно грала в Іспанії і Німеччини і виграла золоту медаль Чемпіонаті з баскетболу в 3x3 в Москві.

- Зак Арінгтон/Zach Arington - грав в Університеті Індіани Весліан з 2009 по 2013 рр. Заступник директора Sports Reach. Грав і проводив збори по США і за кордоном. Проводив баскетбольні табори по іншим видам спорту в штатах Огайо, Індіана, Мічиган, Кентуккі, Міссурі, Теннессі, Південна Кароліна, Алабама, Міссісіпі, Флорида і в Пуерто-Ріко. Також Зак організовував спортивні табори і на міжнародному рівні - Україна, Італія, Нігер , Нова Зеландія, Таїланд, Китай, Філіппіни, Бразилія, Перу, Домініканська Республіка, Багами, Ямайка, Мексика, Беліз.

- Дмитро Базелевський - грав у "Спартак" (Луганськ), "Одеса" (Одеса), BC LUСKY CEMENT (Тайвань), Денді-Баскет (Київ), Спартак (Санкт-Петербург), ПАЕЕК (Кіпр), Унія (Тарнув), Хімік (Южне), Збірна України. Кращий баскетболіст України 1997 року. Тренерская діяльність: "Хімік" м. Южне, "Політехніка" м. Львів, Збірна України. Вивчав "Фізичне виховання і спорт" в ЛГПІ. Президент Київської Шкільної Баскетбольної Ліги.

По завершенню кожного тренування всі бажаючі зможуть задати тренерам будь-які запитання на баскетбольну тематику: про теоретичну, психологічну та фізичну підготовку, або про умови потрапляння та навчання баскетболістів у школах та коледжах Америки. 

Читайте також: У Білій Церкві відбувся етап чемпіонату України з лижних гонок на лижоролерах.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе