Забрала готівку, вкусила за руку: На Білоцерківщині затримали групу зловмисників, які пограбували пенсіонерку

На Білоцерківщині а селі Трушки невідомі особи ромської народності пограбували місцеву жительку на 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції.

Як встановили правоохоронці, на подвір’я  51-річної господині та її 84-річної матері зайшли три жінки. Дві зловмисниці відволікали матір, а третя зайшла до будинку і викрала гроші. 

Коли додому повернулася донька, то побачила як одна із незнайомок виходить із будинку із її заощадженнями в руках.  Господиня спробувала відібрати у зловмисниці гроші, у відповідь та вкусила господиню за руку та втекла.

"Працівники кримінальної поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили автомобіль,  особу та місце перебування злодіїв. З’ясувалось, що група осіб ромської народності переховувалась в одному із готелів під Вінницею, де її і виявили правоохоронці. Жінку, яка здійснила грабіж затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 55-річна жителька Запоріжжя. Вказана група наразі перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території області." - зазначили у поліції.

Зловмисниці вже повідомили про підозру за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінальнального кодексу України. Їй загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Читайте також: У Білій Церкві на заправці загорівся легковий автомобіль.





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе