СБУ розпочинає антитерористичні навчання на Білоцерківщині. Що потрібно знати громадянам

СБУ закликає мешканців Київщини зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень

Завтра, 14 вересня, у на Білоцерківщині та в Обухівському раойні через тренування силовиків можливі обмеження руху та перевірка документів. Про це повідомляє пресслужба СБУ у Києві та області.

«З 14 по 16 вересня координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у Києві та області проведе тактико-спеціальні навчання з 14 по 16 вересня. Тренування відбудуться на території Білоцерківського та Обухівського районів. Силовики у кілька етапів відпрацьовуватимуть протидію диверсійним проявам на військових об’єктах. Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів і пішоходів та перевірка документів, що посвідчують особу. Тож СБУ звертається до громадян з проханням мати їх при собі», – зазначається у повідомленні.

У тренуванні братимуть участь підрозділи СБУ, Нацгвардії, поліції, Військової служби правопорядку, Держслужби спеціального зв’язку та захисту інформації, ДСНС, командування військової частини, представники органів влади Київської області.

СБУ закликає гостей і мешканців Київщини зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей та належним чином реагувати на законні дії правоохоронців.

Читайте також: Де у Білій Церкві та районі запланували відключення світла? Графік на тиждень.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе