На Білоцерківщині 86 нових випадків COVID за добу, 22 людини одужали

  • 22 людини одужали
Станом на ранок 24 вересня в Білоцерківських міських лікарнях знаходиться 102 хворих на коронавірус, 74 з них хворіють у важкій формі і перебувають на кисневій підтримці. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні перебувають 197 хворих.

За останню добу коронавірус виявили у 86 жителів Білоцерківщини - м. Біла Церква - 46, в т. ч. 4 дітей, с. Володимирівка - 2,  Маловільшанська ОТГ - 2 , в т.ч. 1 дитина (с. Мала Вільшанка -1, с. Озерна - 1 дитина), Узинська МТГ – 7 (м. Узин- 6, с. Тарасівка - 1), Фурсівська СТГ - 1 (с.Фурси), Сквирська ОТГ - 10 (м. Сквира - 10), Таращанська МТГ – 5, в т.ч. 1 дитина (м. Тараща - 4, з них 1 дитина, с. Салиха - 1), Тетіївська МТГ - 10, в т.ч. 3 дітей ( м. Тетіїв - 8, з них 3 дітей, с. Кашперівка - 2), Ставищенська СТГ – 2 (смт. Ставище), Медвинська СТГ – 1 (с.Медвин). 

Одужали за добу – 22 жителя Білої Церкви та раойну. 

За минулу добу у місті вакцинувалися від covid-19 761 людина. Загалом, з початку  кампанії вакцинації щеплення двома дозами отримали 33 923 людини.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе