На Білоцерківщині поліцейські вилучили п'ять мішків коноплі

Зловмисників правоохоронці зупинили на трасі за порушення правил дорожнього руху.

На Білоцерківщині в селі Косівка були затримані місцеві жителі з трьома мішками конопель. Про це повідомляє пресслужба Білоцерківського районного відділу поліції. 

Як розповіли в поліції, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль "ЗАЗ-110206" під керуванням 34-річного водія.

Крім водія, в автомобілі перебували двоє його товаришів 26-ти і 33-х років. Під час огляду поліцейські виявили в автомобілі мішки з рослинами конопель і викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Із салону і багажника автомобіля співробітники поліції вилучили три мішки з наркомістким зіллям.

Слідчі з'ясували, що мішки з коноплями чоловіки перевозили в приміщення, яке тимчасово орендували. Прибувши за адресою, співробітники поліції виявили четвертого фігуранта. Ним виявився 34-річний киянин, який чекав приїзду своїх друзів.

"Під час обшуку в приміщенні слідчі вилучили ще два мішки підсушених рослин конопель, пристрій для споживання наркозілля, рукавички, пристрій для подрібнення сировини і сито", - йдеться в повідомленні.

Затримані розповіли, що коноплю вони заготовили для особистого користування.

Учасників правоохоронці затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовини або їхніх аналогів без мети збуту, вчинені за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозри.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві розшукали чергового водія, який викидав сміття біля дороги.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе