У Білоцерківській школі №18 за 21 млн гривень побудують їдальню

Учні Білоцерківської школи №18 протягом багатьох років позбавлені, здавалося б, елементарної зручності – шкільної їдальні. 

Але незабаром питання харчування школярів має бути остаточно вирішено - у міській раді виділили кошти на будівництво шкільної їдальні в ЗОШ №18 по вул. Шевченка, 33. Управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради за підсумками тендеру уклало договір на будівництво харчоблока. 

Роботи на замовлення міської влади за 21,24 млн гривень буде виконувати ТОВ “Білоцерківрозоптторг”.

Конкуренцію ТОВ "Білоцерківрозоптторг" у тендері склали ТОВ “Віалок Білд” та ТОВ “Еко Л”, пропозиції яких були вигіднішими по ціні, але їх відхилили через невідповідність тендерним вимогам.

До кінця грудня 2022 року "Білоцерківрозоптторг" повинно виконати підготовчі та загальнобудівельні роботи, облаштувати системи каналізації, водопостачання, вентиляції, електроосвітлення, пожежної сигналізації, встановити технологічне обладнання та блискавкозахист, облаштувати дощову каналізацію, перекласти існуючі тепломережі, провести благоустрій території та встановити огорожу.

За адресою вул. Шевченка, 33 навчальний заклад з'явився у 1898 році – це було двокласне сільське училище. У 1910 році воно було реорганізоване у народну трудову школу №4, яка була ліквідована у 1966 році після побудови приміщення середньої школи №18. У 2012 році середню школу №18 було перейменовано на Білоцерківську загальноосвітню школу І-III ступенів № 18.

Як повідомляє КиевВласть, ТОВ "Білоцерківрозоптторг" зареєстровано в 2002 році у Білій Церкві. Засновник і директор – Іван Павленко.

За даними Clarity Project, ТОВ "Білоцерківрозоптторг" у результаті участі в публічних закупках отримало 219 підрядів на 267,33 млн гривень (з урахуванням нинішнього договору). Серед найбільших замовників – управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради, з яким було укладено 28 договорів на 49,03 млн гривень. Зокрема, у 2021 році ТОВ "Білоцерківрозоптторг" замовляли проведення капремонту покрівлі будівлі Білоцерківської гімназії №2 по вул. Гетьманська, 25, реконструкцію спорткомплексу дитячо-юнацької спортивної школи "Зміна" по вул. Академіка Вула, 7 та будівництво евакуаційного виходу будівлі Білоцерківської школи мистецтв №1 по бульв. Олександрійському, 7. 

Читайте також: В Білій Церкві мешканці гуртожитку перекрили дорогу через вимкнене електропостачання.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе