Майже 3 тонни фальсифікату: у Білій Церкві викрили виробників контрафактного алкоголю (ФОТО)

Горілка, вино, шампанське і цілий асортимент алкогольних напоїв виготовляла у підпільних цехах організована злочинна група у Білій Церкві. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини. 

Як встановили правоохоронці, координував злочинну діяльність 45-річний мешканець Білої Церкви спільно з 55-ти та 38-річним товаришами. Чоловіки  розробили спільний план, розподілили між собою обов’язки, виготовляли алкоголь, що не відповідає встановленим законодавством нормам ДСТУ, та в подальшому реалізовували його через роздрібну мережу продуктових магазинів та закладів громадського харчування.

Правоохоронці провели 4 санкціоновані обшуки та вилучили понад 2700 л спиртовмісних речовин, пакувальну тару, а також обладнання для виготовлення та розливу фальсифікату.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів), ч. 2 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Читайте також: Блукав 5 днів: на Білоцерківщині розшукали зниклого чоловіка.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе