Київська область і Київ втрачають ознаки "червоної" зони

5 областей та Київ уже втратили усі ознаки "червоної" зони епіднебезпеки, ще 8 областей почали втрачати ознаки "червоної" зони.

За даними МОЗ, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська та Херсонська області уже три дні поспіль не мають перевищених показників ні коефіцієнта виявлених нових випадків, ні рівня госпіталізацій, ні заповненості ліжок з киснем.

А Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Хмельницька та Черкаська – почали втрачати ознаки "червоної" зони – у них по кілька днів поспіль знижуються показники коефіцієнта виявлених нових випадків або рівня госпіталізацій.

Станом на 2 грудня у жодному регіоні не перевищено показник завантаженості ліжок з киснем, призначених для covid-хворих.

Наразі у "жовтій" зоні епіднебезпеки перебувають Кіровоградська, Тернопільська та Харківська області. Ще дві області – Закарпатська та Полтавська – "помаранчеві".



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе