"Хай Ангел вас від оберігає": школярі Білої Церкви зібрали подарунки для воїнів

А ще малюники й особливі привітання

У Білій Церкві педагоги, школярі разом з батьками, небайдужі білоцерківці зібрали благодійну допомогу для військових в зону проведення ООС. Також цього року до акції долучилися й школи сільської місцевості, яка входить до Білоцерківської громади та студенти технолого-економічного фахового коледжу БНАУ. Діти передали воїнам ліки, теплі речі, солодощі, листи та малюнки із вірою в те, що це допоможе їм вистояти і повернутися додому живими і з миром. 

З 1 по 21 грудня учні активно долучались до акції «Хай Ангел в День святого Миколая вас від біди і зла оберігає» на підтримку військовослужбовців. Вони писали захисникам листи, готували малюнки оберіги, збирали пакунки. Також було зібрано солодкі подарунки, теплі речі та речі першої необхідності для воїнів. 

Вчора, 21 грудня відбулася передача допомоги білоцерківським волонтерам, які, у свою чергу, передадуть її військовим на Сході країні. 

На заході був присутній заступник командира 72-ї ОМБр ім.Чорних Запорожців,  підполковник Олександр Самарський, який привітав усіх присутніх зі святами, побажав злагоди і миру у родинах та подякував учням:

 «Ви робите дійсно велику справу, бо для кожного солдата в окопі дуже важлива підтримка, відчуття тилу та розуміння, що є заради кого воювати,  відстоюючи нашу незалежність, захищати вас - молодь, яка  розбудовуватиме нашу державу надалі». 


Раніше повідомлялося, що з 23 грудня Київська область виходить із червоної зони — рішення комісії.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе