Бучанську Академію спорту визнали найзнаковішим спортоб’єктом «Великого будівництва-2021»

Академію спорту в Бучі визнали найзнаковішим спортивним об’єктом програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» за 2021 рік.

Про це сьогодні, 23 грудня, зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Мінрегіон проаналізував проєкти «Великого будівництва», реалізовані по всій країні в цьому році. З гордістю можу констатувати, що наша Академія спорту була визнана найзнаковішим об’єктом серед інших представлених спортивних локацій. Це був дуже амбітний проєкт. І нам вдалось реалізувати його на найвищому рівні. Там наші спортсмени зможуть відточувати свою майстерність, там можна буде проводити змагання, у тому числі й міжнародного рівня. Однозначно, що завдяки цьому спортивний бренд Київщини став у рази потужнішим», - прокоментував Василь Володін.

Нагадаємо: урочисте відкриття Академії спорту в Бучі відбулось на 30-ту річницю Незалежності України. 

Об’єкт спрямований працювати в форматі багатофункціонального спортивного комплексу. На його базі будуть проводитися змагання з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значень, а також заняття з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу й великого тенісу.

Всередині Академії створили всі необхідні умови – спортивний зал, глядацькі трибуни, роздягальні з душовими та санвузлами, малі тренажерні зали та робочі кабінети. А на території комплексу облаштували п’ять спортивних майданчиків: два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, один баскетбольний майданчик із поліуретановим покриттям, один багатофункціональний майданчик, а також ще один майданчик для занять зі strit-файту.

Читайте також: За поточний рік на Білоцерківщині померло майже утричі більше людей ніж народилось — Держстат.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе