У білоцерківському ЦНАПі зросте вартість виготовлення паспортів

Білоцерківцям на замітку - у ЦНАПі зросте вартість виготовлення українського та закордонного паспорту, а також ціна деяких адмінзборів. Про це повідомляє Державна міграційна служба України.

З січня 2022 року у законодавстві України зафіксували нові ціни на адміністративні збори та виготовлення біометричних документів. Тепер розмір адміністративного збору за реєстрацію місця проживання чи декларування місця проживання становитиме:

  • 37,22 гривні, якщо особа звернулась у ЦНАП до 30 календарних днів від дати зняття з реєстрації місця проживання
  • 62,03 гривні — якщо минуло понад 30 календарних днів від дати зняття з реєстрації місця проживання

За зняття з зареєстрованого місця проживання або зміни місця проживання рівнянам тепер доведеться заплати 37.22 гривні адмінзбору.

Окрім того, зросла вартість бланків паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. З нового року за оформлення українського паспорта (у тому числі замість втраченого або вкраденого) чи обмін паспорта громадянина України доведеться заплатити:

  • 372 гривні, якщо паспорт потрібно виготовити не пізніше ніж через 20 робочих днів
  • 498 гривень, якщо паспорт необхідно отримати за 10 робочих днів.

Оформлення (у тому числі замість втраченого або вкраденого) та обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон обійдеться у:

  • 733 гривні — якщо паспорт потрібно виготовити не пізніше ніж через 20 робочих днів
  • 1085 грн — якщо паспорт необхідно отримати за тиждень.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе