Дружина була вагітною, а чоловік воював на Донбасі: деталі смертельної ДТП родини з Білоцерківщини

Біля селища Гребінки внаслідок ДТП загинула Наталя Ємець. Вагітна жінка разом зі своїм чоловіком Олександром їхала до столиці на роботу, коли їхній ВАЗ 2121 зіткнувся з Mazda. Удар стався з боку пасажирського крісла, де саме сиділа Наталя. Вона померла на місці.

29-річна Наталя та 28-річний Олександр Ємець родом із маленького села Черепин Білоцерківського району, повідомляє "Обозреватель". 

Хто порушив правила – наразі невідомо

Нагадаємо, що трагедія сталася 30 січня близько 6 години ранку. Подружжя їхало до Києва, де Наталя працювала продавцем-консультантом у супермаркеті, а Олександр – майстром на СТО.

Аварія сталася неподалік селища Гребінки. ВАЗ Олександра зіткнувся з Mazda, удар був дуже сильний і передні частини машин серйозно зім'яло. Вижити в жінки не було шансів.

У поліції Київської області кажуть, що зіткнення було лобовим. 

"Поки важко сказати, хто винен, проводяться експертизи, вони і встановлять причини", – зазначають у пресслужбі.

Відомо, що за кермом Mazda була 31-річна жінка, співробітниця банку. В обох водіїв алкоголю в крові не виявили.

Читайте також: Донори компанії «Biopharma» передали обладнання для центру крові лікарні «ОХМАТДИТ».

Були знайомі зі школи

29-річна Наталя та 28-річний Олександр Ємець родом із маленького села Черепин Білоцерківського району Київської області. Вони одружилися близько трьох років тому, хоча були знайомі ще з дитинства – навчалися в одному класі, дружили.

Однокласники згадують, що Наталя добре вчилася та в школі писала вірші. 

"Саша – учасник бойових дій, кілька років воював на Донбасі. Він чесно відслужив, був в оточенні. Наташа весь цей час на нього чекала. Дуже хороша пара, відкриті, чесні та добрі люди", – каже місцева жителька Марія.

Батьки подружжя живуть у цьому ж селі. Батько Наталії теж був на фронті, а її мати працює в місцевому магазині. Тато Олександра раніше працював у колгоспі, а мама – соціальний працівник.

Наталя та Олександр майже три роки чекали свого первістка і нещодавно дізналися, що скоро стануть батьками – жінка була на другому місяці вагітності.

У Наталі залишилася рідна сестра. Для сім'ї загибель жінки стала великою трагедією. Сам Сашко теж постраждав в аварії, але був на похороні дружини, він дуже тяжко переживає цю втрату.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. Передбачається покарання від 3 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: У Білій Церкві патрульні допомогли однорічному хлопчику, який задихався. Відео.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе