На Білоцерківщині поліцейські викрили канал збуту боєприпасів

На Білоцерківщині поліцейські викрили канал збуту боєприпасів 

Днями в  Білоцерківському районному управлінні поліції повідомили про затримання двох  зловмисників, які організували злочинну схему збуту крадених набоїв. 

«35-річного та 54-річного торговців  затримали після останньої контрольної закупки. Наразі вже відомо про два факти нелегального продажу боєприпасів, втім правоохоронці перевірять причетність зловмисників і до інших епізодів», - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Правоохоронці вилучили у організатора понад 450 набоїв, калібру 5,45 мм та два магазини до АК-74, а у його поплічника 250 аналогічних боєприпасів та готівку, отриману за збут набоїв.

Затримувати ділків оперативникам Білоцерківщини допомогли працівники полку  поліції особливого призначення. Обидва лиходії нині знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом носіння, зберігання, передачі та збуту бойових припасів та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, зловмисникам повідомили про підозру [ч.1 ст.263 ККУ]. Чоловікам загрожує до 7 років ув’язнення.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе