Гімн України від талановитої дівчинки з Білої Церкви пролунав на найбільшому стадіоні Нідерландів

27 липня з найбільшого стадіону Нідерландів, "Йоган Кройф Арени" у Амстердамі перед благодійним футбольним матчем "Аякс - Шахтар" пролунав Гімн України у виконанні білоцерківської зірочки Вероніки Морської 

Зустріч на стадіоні чемпіона Нідерландів «Йоган Кройф Арена» проходила в межах Shakhtar Global Tour for Peace. Гравці «Шахтаря» вийшли на поле з прапорами України та у футболках із назвами міст-героїв, які постраждали через напад Росії. Перед початком матчу пролунав Гімн України у виконанні Вероніки Морської , а команди вшанували хвилиною мовчання пам’ять жертв війни.

"Зворушливе виконання" - так прокоментували чарівне виконання Гімну України від білоцерківчанки в ФК Шахтар 

Гра закінчилася з рахунком 1:3 на користь Аяксу

 "Присвячую гол усім захисникам України, адже вони заслуговують на це як ніхто інший. Якщо мій гол і ця гра викликала в наших захисників й усіх українців позитивні емоції, то ми все робимо правильно і на правдивому шляху"-так прокоментував свій гол в  благодійній  грі  з «Аяксом» півзахисник «Шахтаря» Михайло Мудрик   

А вже за кілька днів, а саме 30 липня підопічні тренера  Ігора Йовічевіча проведуть ще один  благодійний матч Shakhtar Global Tour for Peace з іще одним представником Ередівізі – «Утрехтом».

 

Читайте також : Захищаючи Україну загинув підполковник Олексій Гарян з Білої Церкви 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе