В Білій Церкві та на відрізку траси "Київ- Одеса" від початку року до кінця вересня сталося 596 ДТП

У місті Біла Церква та трасі М-05 , з 13 по 144 км  з 01.01.2022 по 30.09.2022 року було зареєстровано 596 дорожньо-транспортних пригод. 

 Згідно статистики аварійності на вулично-дорожній мережі на території обслуговування батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква управління патрульної поліції у Київської області Департаменту патрульної поліції кількість ДТП за даний період становить на 53% менше ніж за аналогічний період минулого року (2021 рік – 1261  ДТП) 

Як свідчить аналіз, найбільша кількість ДТП з постраждалими трапляється за участю пішоходів, де більш за все гине учасників дорожнього руху та є одним із видів ДТП де травмується значна кількість осіб.

За звітний період 2022 року відповідно до Інформаційно-телекомунікаційної системи Інформаційного порталу Національної поліції України, на території БПП в м. Біла Церква зареєстровано 34 ДТП за участю пішоходів, що становить 4,7 % від загальної кількості ДТП (загальна кількість ДТП – 596).




Читайте також: На Білоцерківщині відкрили поліцейську станцію 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе