Патрульні Білої Церкви виявили підробку документів

Учора, 16 жовтня, близько 17-ї години, поліцейським Білої Церкви надійшов виклик про скоєння ДТП без травмованих на 15 км автодороги М-05 Київ — Одеса. 

Прибувши за вказаною адресою та перевіривши документи учасника автопригоди по інформаційних базах даних, охоронці порядку встановили, що посвідчення водія останнього містить ознаки підробки: шрифт, колір та голографічні відмітки документу не відповідають стандартам. 

За повідомленням Патрульної поліції Білої Церкви на додачу до цього, посвідчення водія, що надав керманич на перевірку, насправді зареєстровано зовсім на іншу особу, ще й протилежної статі.

На місце події викликали слідчих.

Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь норм чинного законодавства та пам’ятайте, що за використання свідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ.
- нагадали правоохоронці. 

Читайте також: У Білій Церкві затримали лиходія, який погрожував жінці пістолетом 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе