​​Сьогодні, 22 жовтня, рф здійснила ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти західних регіонів України а на Київщині збили ракету окупантів

Сьогодні, 22 жовтня, рашисти здійснили ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти магістральних мереж західних регіонів України. Масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня

Про це повідомило "Укренерго" в Telegram. 

В свою чергу очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив про збиту ворожу ракету над Київщиною. 

Сьогодні, 22 жовтня, у Київській області вранці була повітряна тривога. Потерпілих та руйнувань немає. Ракету збили над лісовою зоною та полем. Бойовий заряд становить  400 кг.  Дякуємо Силам протиповітряної оборони за відмінну роботу!
Поліція Київщини закликає громадян у разі повітряної тривоги негайно проходити в укриття.
- написав Андрій Нєбитов. 

Щодо ситуації по енергетиці загалом. В НЕК «Укренерго» повідомили, що ремонтні бригади приступлять до відновлення щойно рятувальники  ДСНС ліквідують наслідки ракетних влучань.

Спеціалісти “Укренерго” вживають всіх заходів для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіонах, які наразі залишилися без світла. Також наразі вимушено застосовані обмеження енергопостачання в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях. 
Обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені терористичними ракетними атаками. Ворог додав нам злості. Злість додає нам сили. Але також сили нам додає ваше розуміння і підтримка.
-написали в" Укренерго". 

Також "Укренерго" просить споживачів ощадливо споживати електроенергію впродовж всього дня і особливо в пікові години споживання - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. 

"Будь ласка, не використовуйте енергоємні електроприлади, вимкніть зайве освітлення, перенесіть прання на нічні години. Такі заходи дають нашим спеціалістам можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи", - нагадують в" Укренерго". 

Читайте також: У Білій Церкві з'явився" мінувальник "-диверсія чи правопорушник 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе