1125 населених пунктів без світла, 35 потерпілих, з них 4 людини загинуло - ситуація на Київщині після вчорашніх обстрілів

35 потерпілих, з них 4 людини загинуло під час влучання ракети на Вишгородщині. Такі останні дані щодо ворожих обстрілів

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов у Telegram. 

"Найгірше - серед постраждалих 6 дітей, найменшій дівчинці 5 років. На щастя, у малечі легкі тілесні ушкодження, але ж ми розуміємо наскільки важкі залишаться психологічні травми",-написав Андрій Нєбитов. 

Також від ворожого обстрілу постраждав приватний житловий сектор у смт Чабани Фастівського району. Є влучання ракет в об’єкти критичної інфраструктури регіону.

Піісля масованих ракетних обстрілів 1125 населених пунктів Київщини опинились без світла, енергетики працюють для якомога швидшого відновлення інфраструктури. 

На Київщині вдвічі збільшено кількість нарядів, перш за все  - це поліцейські, які перебувають на вулиці щоб не допустити фактів мародерства. 

Читайте також: Через морози в Україні можуть знову аварійно вимикати світло


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе