Астролог назвав найкращий день у вересні 2019

Найвдалішим днем місяця стане 18 вересня, вважає астролог Влад Росс.
«Саме 18 вересня – найкращий день у місяці, щоб почати важливу справу. Потрібно відзначити його як найбільш позитивний і класний день у вересні, який буде пов'язаний зі сприятливою комбінацією планет "парус". У цей день можна піймати попутний вітер, хвилю удачі й далі рухатися разом із нею», - заявив Росс, пише УНІАН.
За його словами, люди, які зустрінуться в цей день, зустрінуться невипадково – вони, швидше за все, виявляться пов'язаними в майбутньому побудовою кар'єри або реалізацією спільної мети. Тому сприятливо саме з 18 вересня виходити на нове місце роботи. 
«Крім того, Сатурн буде перебувати в сприятливому становищі – він почне директний рух 18 вересня. Тому може бути успіх у кар'єрі, в побудові нових стратегій, постановці нових завдань і цілей, реалізації амбіцій та досягнення поставлених завдань. Саме Сатурн пов'язаний з кар'єрою і професійною діяльністю, діловодством і важливими досягненнями», - пояснив він.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе