На Київщині триває ліквідація наслідків снігопаду

У Київській області триває очищення та протиожеледна обробка доріг.

Станом на ранок 8 грудня на дорогах державного значення та автошляхах загального користування місцевого значення працює 129 одиниць техніки. Загалом до робіт залучено 163 працівники. За цю добу використано 671 тонну піщано-соляної суміші для протиожеледної обробки доріг.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації. 

Під час погіршення погодних умов на автомобільних дорогах триває чергування інженерно-технічних працівників, механізаторів та водіїв. 

Щоб отримати інформацію про стан проїзду — звертайтесь до Єдиного контактного центру Укравтодору за номером +38 067 400 60 80. Також цілодобово працює Диспетчерська служба доріг місцевого значення: +38 093 454 58 13.

Нагадуємо, що за даними Українського гідрометцентру сьогодні на Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вдень синоптики прогнозують температуру повітря від 2° морозу до 3° тепла. 

До кінця доби 8 грудня та в першій половині дня 9 грудня в області очікується густий туман, видимість 200-500 м. Закликаємо водіїв бути максимально обачними, дотримуватися правил дорожнього руху та безпечної дистанції.

Читайте також: На Київщині діють екстрені вимкнення електроенергії 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе