Бенксі продасть 50 екземплярів своєї роботи, щоб зібрати гроші на допомогу Україні

Бенксі пожертвує 50 своїх робіт на підтримку ЗСУ. Кожну з 50 копій підписано та пронумеровано. Вартість однієї копії складає 5000 фунтів стерлінгів.

Всесвітньо відомий вуличний художник повідомив про це в Instagram.

Бенксі — псевдонім скандально відомого англійського андерграундного художника графіті, політичного активіста та режисера, особа котрого не встановлена. 
У листопаді 2022 року Бенксі таємно відвідав Україну. Він створив сім графіті у Києві (на розі Хрещатика, 9  й Алеї Героїв Небесної Сотні та на Великій Житомирській вулиці, 13), а також в Ірпені (на Гостомельському шосе, 158), Бородянці (на Центральній вулиці, 253 і 427), Гостомелі (на Проскурівській, 10) та Горенці (на Садовій, 21), які найбільше постраждали від російських бомбардувань на початку російського вторгнення в Україну

Як відомо,нещодавно графіті Бенксі було безжально  зрізане зловмисниками в Гостомелі та наразі знаходиться в Бучанському управлінні поліції Київщини. 

Група осіб демонтувала картину всесвітньовідомого митця, за допомогою дерев'яних дощок і поліетилену намагалась транспортувати, але була викрита поліцейськими та силовиками.

Читайте також: Сьогодні, 11 грудня, відбудеться фінал 20-го Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення" - як підтримати Україну 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе