На Київщині неповнолітній обікрав військовослужбовця ЗСУ та намагався втекти за кордон

На Київщині взято під варту неповнолітнього, який підозрюється у крадіжці 250 тис. грн у доньки військовослужбовця ЗСУ. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури. 
   
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Києво-Святошинської оружної прокуратури повідомлено про підозру 17-річному мешканцю Київщини за фактами таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану та несанкціонованого втручання в роботу інформаційних мереж. 

За даними слідства, підозрюваний прийшов в гості до своєї однокласниці. Там він дізнався, що у неї є банківська картка, на якій зберігається заробітна плата її батька – військовослужбовця ЗСУ. Хлопець дочекався коли потерпіла засне та використовуючи її мобільний телефон змінив пароль до банківського застосунку і перевів собі 250 тисяч гривень. Після цього він викрав мобільний телефон і картку знайомої та зник з місця злочину.

Затримано підозрюваного на прикордонному пропускному пункті під час спроби виїзду за кордон. За клопотанням прокурорів йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте також: У Білій Церкві відшукали зниклих сестер 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе