Після канікул на Київщині 90% шкіл відновили освітній процес в очному та змішаному форматі, 10% навчається дистанційно

30 січня, після завершення канікул, заклади загальної середньої освіти відновили освітній процес.

Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

У 10% шкіл діти навчаються дистанційно, 90% закладів – в очному або змішаному форматах. Раніше офлайн навчалися 86% шкіл. 

Збільшення кількості закладів загальної середньої освіти, що працюють в очному або змішаному форматах, – це результат закінчення дооблаштування укриттів у них. У більшості ремонтні роботи тривали під час канікул і були розпочаті до Нового року. Діти в цих закладах раніше навчалися дистанційно. 

Так, у Київській області очно та за змішаною формою працює 569 закладів загальної середньої освіти, дистанційно освітні послуги надають 62 заклади. Водночас ще 7 закладів перебувають на канікулах. 

Окрім цього, у Київській області за різними формами навчання працюють 682 заклади дошкільної освіти. Із них 381 садок функціонує очно, 141 – за змішаною формою навчання, ще 160 – дистанційно. 

Також завершуються ремонтні роботи та планується перехід на очну форму роботи у 3-х садках Козинської громади Обухівського району, по одному садку в Зазимській громаді Броварського району, Маловільшанській громаді Білоцерківського району та Калинівській громаді Фастівського району.

Читайте також: Укрпошта дозволила отримувати посилки без документів 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе