На Білоцерківщині виявили нарколабораторію, яка забезпечувала постачання важких наркотиків до Київської області та столиці

Поліція Київщини скерувала матеріали до суду щодо виявлення півтонни прекурсорів і амфетаміну на понад мільйон гривень, який організували на Білоцерківщині. 

Про це повідомила пресслужба Білоцерківського районного управління поліції в Facebook. 

В повідомленні йдеться, що наприкінці липня минулого року, оперативники Білоцерківського управління поліції Київщини виявили нарколабораторію і перекрили канал постачання важких наркотиків до Київської області та столиці.

Виробництво амфетаміну організував  34-річний житель Білоцерківщини. 

Поліцейські вилучили прекурсори фенілнітропропен в особливо великих розмірах, обладнання для виготовлення психотропних речовин та психотропну речовину амфетамін в особливо великих розмірах, яку фігурант виготовив з фенілнітропропену з метою збуту.

В підпільній лабораторії правоохоронці вилучили також обладнання, скляні та пластикові ємності, фольгу, ваги та все необхідне  для синтезу, подальшого пакування та збуту психотропів

Читайте також: Лише за минулі вихідні патрульні Білої Церкви виявили у 6-ох осіб, ймовірно, наркотичні речовини 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе